Рейтинг

'Специализирана болница за рехабилитация Стайков и фамилия' ЕООД, хотел 'Средец', к.к. Слънчев бряг, Несебър

Добре дошли на страницата на 'Специализирана болница за рехабилитация Стайков и фамилия' ЕООД, хотел 'Средец', к.к. Слънчев бряг, Несебър в първия медицински рейтинг у нас!

Тук можете да се информирате за показанията и противопоказанията за прием в 'Специализирана болница за рехабилитация Стайков и фамилия' ЕООД, хотел 'Средец', к.к. Слънчев бряг, за координатите му(ѝ)(им) и контактните му(ѝ)(им) детайли. Бихте могли да споделите мнение за 'Специализирана болница за рехабилитация Стайков и фамилия' ЕООД, хотел 'Средец', к.к. Слънчев бряг, и да дадете оценка за работата му(ѝ)(им).

Ако Вие сте оторизиран представител на 'Специализирана болница за рехабилитация Стайков и фамилия' ЕООД, хотел 'Средец', к.к. Слънчев бряг, чувствайте се поканен(а)(и) да предоставите на настоящите и бъдещите си пациенти (клиенти) допълнителни данни – снимки и др. информация, за която считате, че би била от полза за Вашите пациенти (клиенти).

Адрес

обл. Бургас, общ. Несебър, Несебър, к.к. Слънчев бряг

Телефон
0899962835
Електронна поща
Интернет страница
Други координати

База

Към момента липсва информация за базата, с която разполага 'Специализирана болница за рехабилитация Стайков и фамилия' ЕООД, хотел 'Средец', к.к. Слънчев бряг.

Специалисти

Към момента липсва информация за специалистите, с които разполага 'Специализирана болница за рехабилитация Стайков и фамилия' ЕООД, хотел 'Средец', к.к. Слънчев бряг.

Процедури

Към момента липсва информация за процедурите, предлагани от 'Специализирана болница за рехабилитация Стайков и фамилия' ЕООД, хотел 'Средец', к.к. Слънчев бряг.

Показания

Към момента липсва информация за показанията за прием в 'Специализирана болница за рехабилитация Стайков и фамилия' ЕООД, хотел 'Средец', к.к. Слънчев бряг.

Противопоказания

Към момента липсва информация за противопоказанията за прием в 'Специализирана болница за рехабилитация Стайков и фамилия' ЕООД, хотел 'Средец', к.к. Слънчев бряг.

Прием

Към момента липсва информация за условията за прием в 'Специализирана болница за рехабилитация Стайков и фамилия' ЕООД, хотел 'Средец', к.к. Слънчев бряг.

Клинични пътеки, договорени с НЗОК

Към момента липсва информация за клиничните пътеки, договорени с НЗОК от 'Специализирана болница за рехабилитация Стайков и фамилия' ЕООД, хотел 'Средец', к.к. Слънчев бряг.

Партньори

Към момента липсва информация за партньорите на 'Специализирана болница за рехабилитация Стайков и фамилия' ЕООД, хотел 'Средец', к.к. Слънчев бряг.

Приложения

Към момента липсват приложения за 'Специализирана болница за рехабилитация Стайков и фамилия' ЕООД, хотел 'Средец', к.к. Слънчев бряг.

N.B. Всички коментари, публикувани в медицинския рейтинг, изразяват личното отношение и позиция на авторите им, които носят цялата отговорност за тях, и не обвързват с нищо останалите потребители или администрацията на Hapche.bg.

В края на м. септември 2014 бях там, закуската сутрин беше оскъдна, а обядът и вечерята - недостатъчни като грамаж за голям човек, медицинските процедури се претупват, отношението на рехабилитаторите не е на ниво, правят се само 2 процедури по 10 мин, а масажите се предлагат като платена услуга. Мед. персонал е много и си пречат, а някои дори си и почиват, докато са на работа.

Гласуването на автора на мнението

Оценка на персонала: 1,00
Условия в санаториума: 4,00
Оборудване: 1,00
Качество и цени на процедурите: 1,00

Отговор на мнението

Проверка: Колко прави ?

Лично съобщение до автора на мнението

Проверка: Колко прави ?

Сигнал за нередност с мнението

Проверка: Колко прави ?

ОБЩАТА ОЦЕНКА ЗА БАЛНЕОКОМПЛЕКСА МИ Е 5,50

Гласуването на автора на мнението

Оценка на персонала: 6,00
Условия в санаториума: 5,00
Оборудване: 5,00
Качество и цени на процедурите: 4,00

Отговор на мнението

Проверка: Колко прави ?

Лично съобщение до автора на мнението

Проверка: Колко прави ?

Сигнал за нередност с мнението

Проверка: Колко прави ?

Искам пак да отида, но не мога да се свържа по дадените телефони. А за всичко останало бях очарована от процедурите и от обслужващия персонал.

Гласуването на автора на мнението

Оценка на персонала: 6,00
Условия в санаториума: 6,00
Оборудване: 6,00
Качество и цени на процедурите: 6,00

Отговор на мнението

Проверка: Колко прави ?

Лично съобщение до автора на мнението

Проверка: Колко прави ?

Сигнал за нередност с мнението

Проверка: Колко прави ?

Вашите оценки

Оценка на персонала

  • Гласуване за качествата на медицинския персонал

Условия в санаториума

  • Обзавеждане
  • Хигиенни условия в стаите
  • Качество на храната

Оборудване

  • Съвременна и достатъчна медицинска апаратура

Качество и цени на процедурите

  • Медицинските процедури ми помогнаха

Вашето мнение

Препоръчвате ли този санаториум на приятелите си?
Препоръчвам
Не препоръчвам
Проверка: Колко прави ?